HTML

Nomád Terepfutó Suli

Elindítjuk a Nomád Terepfutó Suli blogját. Ahol aktualitások, információk lesznek a suli működéséről.

Friss topikok

  • Mark Downhill: Gratulálok nektek csak így tovább (2023.10.09. 16:37) Rendelkezés az adó 1%-ról.
  • Athosbá: @riel: Szia! PDF formátumban van. Érdekes, mert nálam megnyílik... Próbáld megnézni a facebook old... (2016.12.12. 08:18) II. Avalon-Nomád Jótékonysági Mikulás Futás
  • Athosbá: Nagyon szép volt a tegnap esti futás. Az idő kegyes volt hozzánk és a felhők is eloszlottak mikorr... (2014.11.07. 09:51) Telihold csütörtökön!
  • Athosbá: @nedus65: Köszi! Te sem tétlenkedsz ahogy látom. Igyekszem a korosztályomban jól szerepelni. A lén... (2014.03.03. 09:33) Athosbá is készül 2.
  • Athosbá: Kiegészítésül egy kis videoanyag az évadzáró versenyünkről:www.minap.hu/mivid.php?ext.a38308 (2013.08.06. 16:04) Bemutatkozás

Címkék

2016 és a tervek

2016.01.11. 11:05 Athosbá

Kedvel Terepfutó Sulisok és Szimpatizánsok!

Elkezdődött a 2016-os év és még fel sem ocsúdtunk a múlt év eseményeiből (mert volt bőven), már nyakunkon is az újabb szezon. Mert nincs megállás!

Január 17-én Nyíregyházán versenyeznek a nagyobbak. Újoncok, serdülők, ifik és juniorok. 5 kiváló atlétával képviseljük a Terepfutó Sulit és az MVSI-t. A gyerek korcsoportosoknak 23-án Bonyhádon lesz versenyzési lehetőségük. Ott majd Orsi és Koppány bizonyíthatja, hogy nem volt hiábavaló a felkészülésük. 23-án Nyíregyházán is lesz egy másik verseny is, ahol szintén a nagyobbak tehetik próbára magukat első sorban 800-on és 1500-on. Ezek mind az Országos Bajnokságra való felkészülésünket segítik. Mert február 7-8-án Budapesten újonc és serdülő OB lesz. Majd pedig február végén az ifik és juniorok is összecsapnak a Syma csarnokban.

A fedettpályás szezon után pedig elkezdjük a hegyi versenyekre való felkészülést. Illetve folytatjuk, hiszen télen ezt azért nem hanyagoltuk, csak kissé kevesebbet foglalkoztunk vele. Amint közeledik a tavasz, mi is több időt töltünk majd az erdőkben, hegyoldalakon.

Április 30-án lesz a Görömbölyi Terepfutás, amely ismét regionális döntő lesz. Rá egy héttel Ózdon rendezik az országos döntőt. Ahol az ifi kategóriában versenyzők egyben válogatón is résztvesznek. A legjobbak ugyanis kijuthatnak a Csehországban megrendezésre kerülő világkupára. Vannak nekünk is esélyes versenyzőink. :-)

A nyár folyamán a hegyi versenyek mellett a szabadtéri országos bajnokságokon is részt veszünk majd. A kicsiknek pedig sok jó versenyük lesz szerte az országban. A Miskolci Atlétikai Centrumban is. 

Ősszel a fő versenyünk a Baradla Underground Trail lesz szeptember 3-án!

Hajrá és jó felkészülést! Hamarosan részletes időrend is elkészül az éves tervekről. Ezt pedig a facebook oldalunkon is megtalálhatjátok: https://www.facebook.com/nomadterepfutosuli/

 

Szólj hozzá!

I. Avalon-Nomád Jótékonysági Mikulás Futásról pár fotó

2016.01.11. 10:44 Athosbá

Csak néhány kép a versenyről. Illetve a rendezvény Facebook oldalán további fotókat is találhattok!

I. Avalon-Nomád Jótékonysági Mikulás Futás

Szólj hozzá!

Címkék: Futás

Az I. Avalon-Nomád Jótékonysági Mikulás Futás Eredménylistái

2016.01.11. 10:39 Athosbá

Kedves Terepfutók!

Kicsit megkésve, de ide is feltesszük a múlt évi Mikulás Futás eredményeit, valamint pár fotót.

Szólj hozzá!

Címkék: Futás

süti beállítások módosítása