HTML

Nomád Terepfutó Suli

Elindítjuk a Nomád Terepfutó Suli blogját. Ahol aktualitások, információk lesznek a suli működéséről.

Friss topikok

  • Mark Downhill: Gratulálok nektek csak így tovább (2023.10.09. 16:37) Rendelkezés az adó 1%-ról.
  • Athosbá: @riel: Szia! PDF formátumban van. Érdekes, mert nálam megnyílik... Próbáld megnézni a facebook old... (2016.12.12. 08:18) II. Avalon-Nomád Jótékonysági Mikulás Futás
  • Athosbá: Nagyon szép volt a tegnap esti futás. Az idő kegyes volt hozzánk és a felhők is eloszlottak mikorr... (2014.11.07. 09:51) Telihold csütörtökön!
  • Athosbá: @nedus65: Köszi! Te sem tétlenkedsz ahogy látom. Igyekszem a korosztályomban jól szerepelni. A lén... (2014.03.03. 09:33) Athosbá is készül 2.
  • Athosbá: Kiegészítésül egy kis videoanyag az évadzáró versenyünkről:www.minap.hu/mivid.php?ext.a38308 (2013.08.06. 16:04) Bemutatkozás

Címkék

Versenyek sora az elmúlt hétvégén, kiváló eredményekkel

2017.05.23. 16:40 Athosbá

Igen sűrű volt ez a hétvége. Sok-sok verseny pályán és terepen is.
Pénteken 7. alkalommal került megrendezésre a Görömbölyi Terepfutó Verseny. Ahol ismét sikerült a terepfutó suli diákjainak maradandót alkotniuk. Most is több kategória győzelmet aratott a csapat.
A legkisebbeknél Farkas András indult és a kiváló 3. helyezést szerezte meg.
a II. korcsoportban a lányoknál Zibrinyi Luca, a fiúknál Nagy Dániel indult és mindketten győzedelmeskedtek. Ráadásul nagyon jó időeredményekkel. Dani új korosztályos pályacsúcsot futott az 1,2 km-es távon.
a III. korcsoportban is volt érdekeltségünk, a fiúknál Czinege Dávid nyert hatalmas fölénnyel. A lányoknál pedig Béres Boglárka volt a leggyorsabb.
IV. korcsoportban több versenyzőnk is rajthoz állt. A fiúknál a Magyar Bajnoki cím tulajdonosa nyert. Farkas Balázs magabiztos győzelmet aratott. A Lányoknál Németh Luca nem talált legyőzőre. Mögötte szintén terepfutó sulisok jöttek: Dolyák Csilla és Kubinyi Éva.
V. korcsoportban sajnos most Iván Levente, válogatott versenyzőnk nem tudott indulni. A VI. korcsoportban viszont a pályaversenyeken jeleskedő Gyenes Donát (Majkut Gergő tanítványa) szuper teljesítménnyel nyert.
A felnőtteknél indult Farkas Anna aki meg is nyerte a nőknél a 4 km-es távot. :-)
Szombaton az Atlétikai Centrumban Sport XXI gyermek atlétikai versenyt rendezett a szövetség. Soós Anikó koordinálásával. Rengeteg tehetséges fiatal atléta jelent meg a pályán és mérte össze tudását.
Tőlünk is volt két ügyes versenyző. Zibrinyi Luca és Nagy Dániel. Mielőtt a fő versenyszámukhoz érettek volna, még több próbát is ki kellett állniuk. Hármasugrás, váltófutások, kislabdahajítás... Végül elérkezett a 2000 m-es síkfutás. Ahol hatalmas egyéni csúcsokkal teljesítették a távot. Luca 8.11-es időt futott és ezzel a lányok között első lett. Dani 7.54-et száguldott és ezzel a fiúknál a 2. helyet szerezte meg.
Eközben Debrecenben a Kelet Kupán Schein Péter (László István tanítványa) és Farkas Balázs indultak 1500 m akadályon. Mindketten nagyon szép egyéni csúcsot értek le. Balázs némi akadályoztatás miatt most nem jutott 5 perc alá, de 5.04-es időeredménye is egyéni csúcs. Petya hatalmasat futott és meg is nyerte a versenyt. 4.50-es időeredménye alapján az országos bajnokságon is az esélyesek között lesz.
Németh Luca a Kaptárkövek Trail versenyen indult vasárnap. Sajnos nem volt tökéletes a pálya jelölése, amiatt az élezőny eltévedt. Így némi büntető idő hozzáadása után alakult ki a végeredmény. Luca így is megszerezte az előkelő 2. helyet.!!! :-) (Eközben édesapja megnyert egy hegyi futóversenyt Törökországban :-) )
Jövő héten az év egyik legfontosabb versenye jön. a Parád-Kékes Hegyifutó OB. Nagyon jól felkészült csapattal megyünk! :-)
Közben, a távolba szakad csapattársunk, Kollár Koppány, Ausztriában nyert meg egy 1800 m-es versenyt. :-)

Szólj hozzá!

Címkék: Terepfutás Futás Atlétika

süti beállítások módosítása