HTML

Nomád Terepfutó Suli

Elindítjuk a Nomád Terepfutó Suli blogját. Ahol aktualitások, információk lesznek a suli működéséről.

Friss topikok

  • Mark Downhill: Gratulálok nektek csak így tovább (2023.10.09. 16:37) Rendelkezés az adó 1%-ról.
  • Athosbá: @riel: Szia! PDF formátumban van. Érdekes, mert nálam megnyílik... Próbáld megnézni a facebook old... (2016.12.12. 08:18) II. Avalon-Nomád Jótékonysági Mikulás Futás
  • Athosbá: Nagyon szép volt a tegnap esti futás. Az idő kegyes volt hozzánk és a felhők is eloszlottak mikorr... (2014.11.07. 09:51) Telihold csütörtökön!
  • Athosbá: @nedus65: Köszi! Te sem tétlenkedsz ahogy látom. Igyekszem a korosztályomban jól szerepelni. A lén... (2014.03.03. 09:33) Athosbá is készül 2.
  • Athosbá: Kiegészítésül egy kis videoanyag az évadzáró versenyünkről:www.minap.hu/mivid.php?ext.a38308 (2013.08.06. 16:04) Bemutatkozás

Címkék

Magyarország 2017 évi Hegyifutó Országos Bajnoksága

2017.05.29. 08:27 Athosbá

Egy kis beszámoló a mai nap eseményeiről. Mert a csapat nagy része a Mátrában versenyzett, a Hegyifutó Országos Bajnokságon. Sikerült is néhány bajnoki címet megszerezni.
Iván Levente a 10 km-es távon indult és ugyan a végére némi izomgörccsel is meg kellett küzdenie, azért sikerült megnyernie a korosztályát. A serdülők és a fiatalabbak 5 km-en indultak. A lányok közül, Farkas Orsi frissen felépülve a betegségéből, még nem tudott a szokott módon szerepelni. Így a tisztes helytállás volt a cél és ennek messzemenőkig eleget is tett. Zibrinyi Luca aki még csak szűk egy éve kezdett foglalkozni a terepfutással, már megmutatta, hogy számolni kell vele a jövőben. 4. helyen érkezett a célba. A legkisebb Farkas Andriska nagyon fiatal kora ellenére szintén a 4. helyen futott be az idősebbek között. Azért a szervezők egy külön díjat adtak át neki, elismerve a teljesítményét. :-)
A fiúknál, a még csak frissen leigazol Nagy Dániel brillírozott és a korosztályában bronzérmet szerzett. Az újoncok között indult Czinege Dávid, aki a nagyon előkelő 2. helyet szerezte meg az országos bajnokságban. A Serdülőknél A tavalyi év bajnok csapata megvédte a címét. Schein Péter a 7. helyen, míg Tömpe Jakab a kiváló 4. helyen ért be az ország legmagasabb pontján kialakított célba. Farkas Balázs pedig a csapathoz hasonlóan megvédte bajnoki címét, elsőként futott be!!! Ezzel az MVSI lett a bajnok csapat. Gratulálunk valamennyi versenyzőnek!
Köszönet a verseny szervezőinek!

Eközben Béres Bogi csapattársunk is versenyzett, a Tengerszem futáson vett részt és megnyerte a kategóriáját! Gratulálunk!!!

Szólj hozzá!

Címkék: Terepfutás Futás Atlétika

süti beállítások módosítása