HTML

Nomád Terepfutó Suli

Elindítjuk a Nomád Terepfutó Suli blogját. Ahol aktualitások, információk lesznek a suli működéséről.

Friss topikok

  • Mark Downhill: Gratulálok nektek csak így tovább (2023.10.09. 16:37) Rendelkezés az adó 1%-ról.
  • Athosbá: @riel: Szia! PDF formátumban van. Érdekes, mert nálam megnyílik... Próbáld megnézni a facebook old... (2016.12.12. 08:18) II. Avalon-Nomád Jótékonysági Mikulás Futás
  • Athosbá: Nagyon szép volt a tegnap esti futás. Az idő kegyes volt hozzánk és a felhők is eloszlottak mikorr... (2014.11.07. 09:51) Telihold csütörtökön!
  • Athosbá: @nedus65: Köszi! Te sem tétlenkedsz ahogy látom. Igyekszem a korosztályomban jól szerepelni. A lén... (2014.03.03. 09:33) Athosbá is készül 2.
  • Athosbá: Kiegészítésül egy kis videoanyag az évadzáró versenyünkről:www.minap.hu/mivid.php?ext.a38308 (2013.08.06. 16:04) Bemutatkozás

Címkék

2018-as év első versenyei fedett pályán (Bonyhád és Nyíregyháza)

2018.01.15. 10:28 Athosbá

Rövid beszámoló az év első versenyeiről. 
Január 13-án szombaton Zibrinyi Luca, Farkas Andris és Nagy Dani szülői közreműködéssel elutaztak Bonyhádra, ahol egy nagyon színvonalas és igen erős futókat felvonultató versenyen vettek részt. Sajnos elég kevés gyerek korcsoportos verseny van az országban, ezért is vállaltuk fel, hogy ennyire messzire elutazzunk Miskolcról. Fáradtan, ám de törve nem álltak rajthoz a fiatalok és valamennyien fedett pályás egyéni csúcsokat elérve lettek dobogósok. Mindhárman ezüst érmet szerezve a korosztályukban. Ezúton is gratulálunk!!! 


A csapat újonc, serdülő, ifi és junior tagjai Nyíregyházán kaptak lehetőséget a szintfelmérésre. Farkas Orsi és Kovács Máté 600 m-en indultak és nagyon bátor versenyzéssel, mindketten fedett pályás egyéni csúcsot futva lettek ezüstérmesek. Serdülő fiúnk, Czinege Dávid a nagyokkal együtt indult 800 m-en. Ugyanebben a futamban volt Farkas Balázs, Schein Péter és Iván Levente, válogatott hegyifutónk. A rajt után Peti és Levente is nagyon erős iramban kezdtek. Egy ideig Soós Barnabás vezetett, majd Levente átvette a kezdeményezést és az élre állt. Azt beszéltük meg, hogy nem foglalkozunk helyezéssel, taktikázással, csak az óra ellen küzdünk, ezért megkértem, hogy iramot fusson végig. ezt nagyszerűen meg is csinálta. Nem várt a hajrára, hanem kegyetlen erős tempót diktált végig. (Az első két kör lett egy picit lassúbb a kelleténél.) azért még maradt is benne, mert tudott gyorsítani az utolsó körben. A vége 2.03.7 lett. Peti szépen tartotta magát és a csonthártya gyulladása ellenére is remek egyéni csúcsot futott 2.05.5. Balázsnak ezen a napon nem jött össze a jó forma, bár előtte való hetekben fantaztikusan jól teljesített edzéseken. De nincs oka elkeseredni, mert így is egyéni csúcsot futott. Neki egyébként sem fontos száma a 800 m, hiszen jóval hosszabb távokra készül. ez csak edzés volt. Dávid célja az volt, hogy egy egyéni csúcsot elérve felmérje, hogy hol is tart most a felkészülésben. ennek kiválóan eleget is tett. Bár egyedül futott, ezért nem volt aki segíthette volna az iramtartásban. Így is meg lett azért az egyéni csúcs: 2.32.6. maradt benne bőven. Ő szintén azon futóink közé tartozik, akik kifejezetten hegyre és hosszú távokra készül és a pályaversenyek, csak az edzés részét képezik.
Legközelebb január 20-án szombaton Budapesten állunk rajthoz a BOK Csarnokban.

Szólj hozzá!

Címkék: Futás Atlétika

A bejegyzés trackback címe:

https://terepfutosuli.blog.hu/api/trackback/id/tr8413576799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása