HTML

Nomád Terepfutó Suli

Elindítjuk a Nomád Terepfutó Suli blogját. Ahol aktualitások, információk lesznek a suli működéséről.

Friss topikok

  • Mark Downhill: Gratulálok nektek csak így tovább (2023.10.09. 16:37) Rendelkezés az adó 1%-ról.
  • Athosbá: @riel: Szia! PDF formátumban van. Érdekes, mert nálam megnyílik... Próbáld megnézni a facebook old... (2016.12.12. 08:18) II. Avalon-Nomád Jótékonysági Mikulás Futás
  • Athosbá: Nagyon szép volt a tegnap esti futás. Az idő kegyes volt hozzánk és a felhők is eloszlottak mikorr... (2014.11.07. 09:51) Telihold csütörtökön!
  • Athosbá: @nedus65: Köszi! Te sem tétlenkedsz ahogy látom. Igyekszem a korosztályomban jól szerepelni. A lén... (2014.03.03. 09:33) Athosbá is készül 2.
  • Athosbá: Kiegészítésül egy kis videoanyag az évadzáró versenyünkről:www.minap.hu/mivid.php?ext.a38308 (2013.08.06. 16:04) Bemutatkozás

Címkék

VIII. Everling Tavaszváró Terepfutóverseny és Bükki Kilátások Terepfutás

2018.03.05. 13:44 Athosbá

Vasárnap rendezték a Naplás-tónál, a VIII. Everling Tavaszváró Terepfutóversenyt. Ahol egy szépszámú csapattal mi is ott voltunk. Először a legkisebbek rajtoltak, a meglehetősen fagyon időjárásban. Ám a hideg senkinek nem szegte kedvét, mert szinte minden korcsoportban szépszámú mezőny gyűlt össze.

Nálunk a legkorábban Farkas Andris indult. Ő minden versenyt nagyon komolyan vesz, ez sem voot másként. végig nagyon koncentrálva és igazi profi módjára versenyzett.  Végül sikerült is megnyernie az 1 km-es távot!!! Őt követték a 2005-2006-ban született gyerekek, akiknek már 2 km-es kört kellett teljesíteni. Tőlünk ebben a kategóriában most 3-an álltak rajthoz: Farkas Orsi, Zibrinyi Luca és Kovács Máté. Utóbbi fiatalember hatalmas tempót diktálva magabiztosan nyerte a versenyt. Orsi a lányok közül került ki győztesként, de a fiúk közül is csak 2-en előzték meg! Luca egy betegségből kilábalva, még nem volt csúcsformában, ezért nem tudott most dobogóra érni, bár nagyon picin múlott. Óriásit hajrázott a végén. Végül azonban a dicséretes 4. helyet szerezte meg.
Következtek a 2003-2004-es születésűek együtt indulva a középiskolás korosztályokkal. Itt Czinege Dávid és Zákányi Panna képviseltek bennünket. Panna végig szép egyenletes tempóban halad és a kiváló 2. helyet sikerült kiharcolnia. Dávid, aki most "kis serdülő", tehát a korosztályban a fiatalabbak közé tartozik, rutinosan és ügyesen versenyezve bronz érmet szerzett.
Végül következett a fő versenyszám, az 5x2000 m-es super sprint. Itt 3 versenyzőnk volt érdekelt és egy futónk...  ez utóbbi Athosbá, aki nem versenyezni jött, "csak futni".  De az nagyon jól esett...
A versenyzőink: Tugyi Levente (Szász László tanítványa, felnőtt versenyző), Iván Levente és Farkas Balázs voltak. Mindannyian óriásit futottak és végig az élmezőnyben küzdöttek. Meg is lett az eredménye, hiszen Tugyi Levente és Iván levente mindketten ezüst érmet szereztek, míg Farkas Balázs nagy egyéni csúccsal (messze jobbat futva mint az előző évben) a kiváló 5. helyen ért célba! (Ő még csak 16 éves lesz idén és a kategóriájában az U20-ban azért sok nála idősebb versenyző volt). Athosbá pedig végig őszinte mosollyal, egyenletes köröket(7.43-as körátlag) teljesítve lefutotta a versenyt...  (Erről a teljesítményről túl sokat nem érdemes beszélni... ).
Gratulálunk minden ügyes versenyzőnek!
Farkas István fotói: https://drive.google.com/open…

Miközben a csapat nagyobbik része a Naplás-tónál versenyzett, Németh Luca és Csaba a Bükki Kilátások Terepfutóversenyen gyűjtötte a kilométereket. Csabi megnyerte a Funrun távot (36,6 km), Luca pedig a Sprint távon diadalmaskodott (14 km). Luca eredményéről még annyit, hogy a férfiak közül is csak 4-en tudták megelőzni!!!

Eredmények: http://users.atw.hu/…/2018_Bukki_Kilatasok_HardFunSprint_pa…

http://users.atw.hu/…/2018_Bukki_Kilatasok_HardFunSprint_pa…

Szólj hozzá!

Címkék: Terepfutás Futás

A bejegyzés trackback címe:

https://terepfutosuli.blog.hu/api/trackback/id/tr1313716926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása