HTML

Nomád Terepfutó Suli

Elindítjuk a Nomád Terepfutó Suli blogját. Ahol aktualitások, információk lesznek a suli működéséről.

Friss topikok

  • Mark Downhill: Gratulálok nektek csak így tovább (2023.10.09. 16:37) Rendelkezés az adó 1%-ról.
  • Athosbá: @riel: Szia! PDF formátumban van. Érdekes, mert nálam megnyílik... Próbáld megnézni a facebook old... (2016.12.12. 08:18) II. Avalon-Nomád Jótékonysági Mikulás Futás
  • Athosbá: Nagyon szép volt a tegnap esti futás. Az idő kegyes volt hozzánk és a felhők is eloszlottak mikorr... (2014.11.07. 09:51) Telihold csütörtökön!
  • Athosbá: @nedus65: Köszi! Te sem tétlenkedsz ahogy látom. Igyekszem a korosztályomban jól szerepelni. A lén... (2014.03.03. 09:33) Athosbá is készül 2.
  • Athosbá: Kiegészítésül egy kis videoanyag az évadzáró versenyünkről:www.minap.hu/mivid.php?ext.a38308 (2013.08.06. 16:04) Bemutatkozás

Címkék

Versenyek Június első hétvégéjén

2018.06.05. 13:57 Athosbá

A hétvége margójára egy kis beszámoló:
Ismét több fronton szerepeltek a fiataljaink. Három kis újonc és serdülő versenyzőnk, a Budapest Open Atlétikai viadalon szerepelt. Szombaton Kovács Máté 800 m-en, Farkas Orsi pedig 3000 m-en. Sajnos a fiúknak nem hirdettek hosszabb távot, így Máté kénytelen volt ezen a neki kissé rövid megmérettetésen részt venni. Azért szokásához híven maximálisan odatette magát. Egy fantasztikus egyéni csúccsal örvendeztetett meg bennünket: 2.19.62!!! ezzel jelenleg vezeti is az újoncok szabadtéri ranglistáját idén! Már kezdett sötétedni, mikor Farkas Orsolya léphetett a rekortánra, egy röpke 3000 m síkfutás erejéig.  Neki ez most csak egy szintfelmérő edzés volt. Így is kiválóan teljesítette és a 11.50.35-ös idő is dicséretes egy újonc lánytól! 2005-ös születésű lányok között idén meg senki nem futott jobbat.  


A versenyt a Pilisi Pegazusok kiválósága Csuta Dorottya nyerte, fantasztikus egyéni csúccsal: 10.06.57-tel. 
Vasárnap Czinege Dávid indult az Ikarus pályán és életében először versenyzett 1500 m akadályon. Ahol végig egyenletes futással 5. helyen ért célba. Időeredménye is jó lett, de maradt még benne bőven: 5.21.28. Az országos bajnokságon már rutinosabban tud indulni.
Szombaton Sarudon is rendeztek egy futóversenyt, ahol Zibrinyi Luca képviselt bennünket. Méghozzá csodás győzelmet hozó futással. 7 km-es távot sikerült megnyernie, nem csak a korosztályában, de abszolútban is a nők között.
Vasárnap terepen is megjelentünk azért, ha már terepfutók vagyunk.  Pilisszentlászlón indult az 5,2 km-es távon Kovács Máté és az öccse Áron. Máté ismét bizonyította, hogy az egyik legerősebb hegyifutó az újoncok között. Korosztályában első lett, de abszolútban is ezüstöt érdemelt. Csupán egy férfi ért előtte a célba. Áron is szuperül teljesített.   A nagyobbaknál, 14 km volt a penzum. Ifjúsági korú hegyifutónk, Farkas Balázs bizonyította, hogy nem puszta véletlen a válogatottsága. Nem csak a korosztályát nyerte meg, de ő lett az abszolút győztes is! Bőven órán belüli időeredménnyel. Jó előjel ez a formájára nézve, amire szüksége is lesz 16-án a Hegyifutó Világbajnokságon!

Szólj hozzá!

Címkék: Terepfutás Futás Atlétika

A bejegyzés trackback címe:

https://terepfutosuli.blog.hu/api/trackback/id/tr7314025070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása