HTML

Nomád Terepfutó Suli

Elindítjuk a Nomád Terepfutó Suli blogját. Ahol aktualitások, információk lesznek a suli működéséről.

Friss topikok

  • Athosbá: @riel: Szia! PDF formátumban van. Érdekes, mert nálam megnyílik... Próbáld megnézni a facebook old... (2016.12.12. 08:18) II. Avalon-Nomád Jótékonysági Mikulás Futás
  • Athosbá: Nagyon szép volt a tegnap esti futás. Az idő kegyes volt hozzánk és a felhők is eloszlottak mikorr... (2014.11.07. 09:51) Telihold csütörtökön!
  • Athosbá: @nedus65: Köszi! Te sem tétlenkedsz ahogy látom. Igyekszem a korosztályomban jól szerepelni. A lén... (2014.03.03. 09:33) Athosbá is készül 2.
  • Athosbá: Kiegészítésül egy kis videoanyag az évadzáró versenyünkről:www.minap.hu/mivid.php?ext.a38308 (2013.08.06. 16:04) Bemutatkozás

Címkék

A 4. Görömbölyi Terepfutó Verseny

2014.05.26. 15:19 Athosbá

2014. május 23-án közel száz versenyző részvételével rendezte meg a Nomád Sport Alapítvány és a Görömbölyi Általános Iskola, a 4. Görömbölyi Terepfutó Versenyt.

Szerencsére az időjárás kegyeibe fogadta a versenyzőket és a segítőket egyaránt. Szép napos időben vághattak neki a különböző korosztályok futamai, a versenytávoknak. 

Az alsós diákoknak 1.7 km volt a verseny távja. amit azonban 50 m szintemelkedés nehezített. A Görömböly melletti dombos, erdős vidéken lettek a futópályák kijelölve. Szalagok segítették a tájékozódást, valamint az elágazásoknál útbaigazító emberek terelték a futókat. Sajnos így is volt 3 versenyző, akik letértek a kijelölt útvonalról, de velük egyeztetve büntető időt hozzáadva az eredeti időeredményükhöz, a versenybíróság megváltoztatta a helyezésüket.

A verseny végén, a gyerekek megkapták a nevezéskor "befizetett" csokoládékat és a tanárok segítségével frissítő teát, vizet, izotóniás italt kaptak. A verseny központját a Hetedhét Pince gazdái biztosították. Kovács András és családja. Nekik külön köszönet ezért és azért is, hogy segítettek a frissítés megoldásában. Valamint Ducsai Attilának és Tóth Edinának, amiért a területükön megrendezhettük a versenyt. A görömbölyi Iskola pedagógusainak külön is köszönet, amiért elhozták a diákokat, és segítettek a szervezésben. Szűcs Istvánnak a Bükki Hegyi Maraton főrendezőjének, hogy felszerelésekkel, táblákkal járultak hozzá a színvonalas rendezéshez és az irányításban is aktívan részt vettek. Továbbá köszönet illeti az összes önkéntest, akik segítettek a versenyközpont felállításában, a frissítésben, az irányításban, a pálya kialakításában és a szalagok lebontásában! Nagyon sok lelkes ember vett részt ebben a nagy-nagy összefogással létrehozott rendezvényben. Köszönet mindannyiuknak!!!

Fotókat az alábbi linkeken találtok:
https://www.facebook.com/events/624130157677519/

http://www.miskolc-goromboly.hu/hirek_2014/0523/index.htm

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://terepfutosuli.blog.hu/api/trackback/id/tr936210887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.