HTML

Nomád Terepfutó Suli

Elindítjuk a Nomád Terepfutó Suli blogját. Ahol aktualitások, információk lesznek a suli működéséről.

Friss topikok

  • Mark Downhill: Gratulálok nektek csak így tovább (2023.10.09. 16:37) Rendelkezés az adó 1%-ról.
  • Athosbá: @riel: Szia! PDF formátumban van. Érdekes, mert nálam megnyílik... Próbáld megnézni a facebook old... (2016.12.12. 08:18) II. Avalon-Nomád Jótékonysági Mikulás Futás
  • Athosbá: Nagyon szép volt a tegnap esti futás. Az idő kegyes volt hozzánk és a felhők is eloszlottak mikorr... (2014.11.07. 09:51) Telihold csütörtökön!
  • Athosbá: @nedus65: Köszi! Te sem tétlenkedsz ahogy látom. Igyekszem a korosztályomban jól szerepelni. A lén... (2014.03.03. 09:33) Athosbá is készül 2.
  • Athosbá: Kiegészítésül egy kis videoanyag az évadzáró versenyünkről:www.minap.hu/mivid.php?ext.a38308 (2013.08.06. 16:04) Bemutatkozás

Címkék

Aggteleki táborról

2014.06.27. 14:04 Athosbá

Közeledik az Aggteleki Edzőtábor időpontja!

Ahogyan azt ígértük, a Görömbölyi Terepfutás kategóriagyőztesei meghívást kaptak tőlünk az Aggteleki Kempingbe egy 3 napos edzőtáborba a nyár folyamán. Ennek végleges időpontja július 25-26-27. Azok akik elnyerték a lehetőséget, kérjük vegyék fel a kapcsolatot Athosbával, aki egyezteti a programot és az utazás menetét. Előzetesen annyit, hogy nem csak fizikai erőpróbák várnak a résztvevőkre, hanem elég sok időt töltünk majd elméleti okítással is. Térképismeret, természetismeret, futótechnikák lejtőn és emelkedőn stb. További információk az utazásról és a szállásunkról: Egyeztetés alatt áll, hogy autókkal, vagy kis busszal megyünk-e majd Aggtelekre. Ez még azokon a szülőkön múlik, akik elkísérnék a gyereküket a táborba. A szállásunk faházakban lesz. Külön a lányoknak és külön a fiúknak lesz 1-1 faházuk.
A felszerelésről: Hozzatok magatokkal sportruházatot. Természetesen futócipőt és legalább 2 váltás futóruhát. Túrázáshoz strapabíró cipőt és hosszú nadrágot, pulóvert és esőkabátot. Elemlámpa és ha lehet akkor fejlámpa is szükséges. Lesz éjszakai túra is. Étkezést biztosítunk, de költőpénzt hozzatok magatokkal, illetve ha valaki szeretne, akkor konzervet, vagy kekszet, csokit is. Térkép a területről szintén hasznos, ahogy a tájoló is. Kullancsriasztót is érdemes bepakolni a csomagotokba. Természetesen a tisztálkodó eszközök, fogkefe, tusfürdő, törölköző se maradjon otthon. Ágyneműt biztosítunk, azt nem kell hozni, sem hálózsákot. Viszont övtáska és/vagy kis hátizsák az kell.
Végül az egyeztetések után, az alábbi gyerekek jönnek a táborba: Farkas Orsolya
Dolyák Csilla
Kubinyi Éva
Tóth Tímea
Bak Rita
Szoboszlai Tünde
György Botond
György Patrik
Farkas Balázs
Zsadányi Róbert


Az indulás pontos időpontját hamarosan közöljük. Várhatóan Július 25-én délelőtt 8 órakor lesz a találkozás a Görömbölyi Általános Iskola előtt.

Szólj hozzá!

Címkék: Terepfutás Edzés

süti beállítások módosítása