HTML

Nomád Terepfutó Suli

Elindítjuk a Nomád Terepfutó Suli blogját. Ahol aktualitások, információk lesznek a suli működéséről.

Friss topikok

  • Athosbá: @riel: Szia! PDF formátumban van. Érdekes, mert nálam megnyílik... Próbáld megnézni a facebook old... (2016.12.12. 08:18) II. Avalon-Nomád Jótékonysági Mikulás Futás
  • Athosbá: Nagyon szép volt a tegnap esti futás. Az idő kegyes volt hozzánk és a felhők is eloszlottak mikorr... (2014.11.07. 09:51) Telihold csütörtökön!
  • Athosbá: @nedus65: Köszi! Te sem tétlenkedsz ahogy látom. Igyekszem a korosztályomban jól szerepelni. A lén... (2014.03.03. 09:33) Athosbá is készül 2.
  • Athosbá: Kiegészítésül egy kis videoanyag az évadzáró versenyünkről:www.minap.hu/mivid.php?ext.a38308 (2013.08.06. 16:04) Bemutatkozás

Címkék

Baradla Underground Trail 2014

2014.09.08. 09:21 Athosbá

Baradla-Trail Gyerekverseny és egyéb programok

 2014. szeptember 13-án ismét Baradla Trail terepfutás lesz Aggteleken. Ezzel együtt rendezzük meg a gyerekversenyt is a kemping melletti réten, ahová várjuk a Nomád Terepfutó Suli diákjait és minden sportolni vágyó fiatalt. Az 1-2 osztályosoknak 1 km a táv, amit teljesíteniük kell, a nagyobbaknak 2 km lesz a leküzdendő távolság.

Sikerült Buszt bérelnünk a verseny napjára, ami elviszi a csapatot díjmentesen Aggtelekre. Illetve a buszt a Nomád Sport Alapítvány fizeti. A busz 20 fős, így ennyi diáknak és az őket kísérő pedagógusnak van lehetősége jelentkezni erre a programra.

A felszerelésről: szükséges sportos öltözék a futóversenyre futócipővel együtt. Valamint váltóruha a verseny utáni programokhoz. Mivel a barlangba is be lehet menni előadásokat meghallgatni, ezért hozzatok meleg ruhát is. (Kabátot, pulóvert, hosszú nadrágot.) Ajánlott még hozni: kis hátizsák, 1 napi hideg élelem, elemlámpa, esőkabát, kényelmes túrázásra alkalmas cipő, törölköző, papucs, műanyag edény ha főzünk vacsorát bográcsban.

Indulás terveink szerint reggel 7,30-kor lenne az iskola elől. Legalább 1 óra, de inkább 1,5 óra az út Aggtelekre. Ott pedig még regisztrálni kell a versenyre is! 10.15-kor lesz a gyerekverseny rajtja, de érdemes már jóval előbb odamenni, hogy a felnőttek rajtolását meg tudjuk nézni.

A verseny után majd részt lehet venni a Gömöri Gyümölcsfesztivál programjaiban. Délután az eredményhirdetést követően lesz előadás a kemping területén. Ide a verseny résztvevőinek ingyenes lesz a belépő. Híres futók és edzők fognak majd mesélni a terepfutásról. Hasznos meghallgatni őket.

Este pedig 17 órától újra buszra szállunk és hazautazunk.

Jelentkezni a programra az alábbiaknál lehet:

Hubay Márta tanárnőnél illetve Cserhali Ede tanár úrnál az iskolában.

Zámbori Zoltán szervezőnél e-mailben: athos@euroglobe.hu címen és telefonon: 30/3806239-es számon.

Jó felkészülést a versenyre!!! (Keddenként és csütörtökönként edzések a 4-es busz végállomásánál 17.30-tól 18.30-ig.

 

Üdvözlettel: ATHOSBÁ

Szólj hozzá!

Címkék: Terepfutás

süti beállítások módosítása