HTML

Nomád Terepfutó Suli

Elindítjuk a Nomád Terepfutó Suli blogját. Ahol aktualitások, információk lesznek a suli működéséről.

Friss topikok

  • Athosbá: @riel: Szia! PDF formátumban van. Érdekes, mert nálam megnyílik... Próbáld megnézni a facebook old... (2016.12.12. 08:18) II. Avalon-Nomád Jótékonysági Mikulás Futás
  • Athosbá: Nagyon szép volt a tegnap esti futás. Az idő kegyes volt hozzánk és a felhők is eloszlottak mikorr... (2014.11.07. 09:51) Telihold csütörtökön!
  • Athosbá: @nedus65: Köszi! Te sem tétlenkedsz ahogy látom. Igyekszem a korosztályomban jól szerepelni. A lén... (2014.03.03. 09:33) Athosbá is készül 2.
  • Athosbá: Kiegészítésül egy kis videoanyag az évadzáró versenyünkről:www.minap.hu/mivid.php?ext.a38308 (2013.08.06. 16:04) Bemutatkozás

Címkék

BHM és Mozart 100. Ismét szép eredmények a hétvégén.

2017.06.21. 08:23 Athosbá

Hamarosan lesz részletesebb beszámoló is. Előzetesen pár szép eredmény a hétvégéről:
BHM-en 4x10,5 km-es váltóban két csapat is indult. Egy a lányoknál, amiben Zibrinyi Luca és Farkas Orsi is szerepelt. Nagy örömünkre megnyerték a versenyt!!!
A fiúknál Tyukodi Dani, Farkas Balázs, Czinege Dávid és Nagy Dani alkották a váltót. A nagyon erős mezőnyben, végül 3. helyet sikerült megszerezniük.
Egyéni 10 km-en remek futással az abszolút 15. helyen ért célba Béres Boglárka. Ha a korosztályát tekintjük, akkor első helyen!!! Félmaratonit futott Farkas Anna, aki megküzdött a sárral rendesen. Végül 32. helyen érkezett célba abszolút kategóriában.
Mindeközben Salzburgban egy A Mozart 100 km-es terepfutó versenyen 3. helyet szerzett Németh Csaba!!!
Németh Luca ugyanitt egy 12,5 km-es versenyen indult és a nők között lett első!!!! Kiváló teljesítménnyel megnyerte a City Trailt!!! Tartalmas hétvége volt ez is!

Szólj hozzá!

Címkék: Terepfutás Futás Atlétika

Fáklyafutás Miskolcon

2017.06.12. 15:02 Athosbá

Idén júliusban kerül megrendezésre Győrben, az Európai Ifjúsági Olimpia. Ennek jegyében járt Miskolcon az olimpiai láng és egy váltófutás keretében a Szinva-terasztól a Diósgyőri Várig vitték a válogatott sportolóink. Köztük volt Bacsa Fanni is, aki az atlétákat képviselte. A fáklyafutókat kísérték a város sportoló fiataljai, a Miskolc Városi Sportiskola növendékei. Az atléták is szép számban ott futottak a mezőnyben, köztük a Terepfutó Sulisok is. Mivel mi alapvetően a hosszabb távok specialistái vagyunk, ezért a srácok a teljes távot lefutották, nem csak egy szakaszt. :-) Alább néhány kép a rendezvényről. Örülünk, hogy részesei lehettünk.

Szólj hozzá!

Címkék: Sport Futás Atlétika

Versenyeredmények június első hétvégéjén

2017.06.06. 08:19 Athosbá

Nagyon benne vagyunk a versenyszezonban. nincs egyetlen hétvége sem, amikor valahol az országban ne lenne egy megmérettetési lehetőség a fiatalok számára. Ki is használjuk, amit csak lehet.

Június első hétvégéjén is volt két helyszín ahol versenyzőink megmutathatták mit tudnak.

Zibrinyi Luca és családja az I. Intersport Tisza-tavi Félmaratonon vettek részt, a 7 km-es futamban. Mindannyian kiválóan teljesítették a távot. Luca pedig nagyszerű futással a nők abszolút mezőnyében a 2. helyet szerezte meg!!! Gratulálunk! Pedig igen kemény héten van túl és még a hőség sem kímélte a versenyzőket. Ám a kisasszony minden nehézséggel megküzdött. :-)

Vasárnap Tokajban, a Hegyre fel futóversenyen Farkas Anna szerepelt kiválóan és első lett a korosztályában.

Szólj hozzá!

Címkék: Futás Atlétika