HTML

Nomád Terepfutó Suli

Elindítjuk a Nomád Terepfutó Suli blogját. Ahol aktualitások, információk lesznek a suli működéséről.

Friss topikok

  • Athosbá: @riel: Szia! PDF formátumban van. Érdekes, mert nálam megnyílik... Próbáld megnézni a facebook old... (2016.12.12. 08:18) II. Avalon-Nomád Jótékonysági Mikulás Futás
  • Athosbá: Nagyon szép volt a tegnap esti futás. Az idő kegyes volt hozzánk és a felhők is eloszlottak mikorr... (2014.11.07. 09:51) Telihold csütörtökön!
  • Athosbá: @nedus65: Köszi! Te sem tétlenkedsz ahogy látom. Igyekszem a korosztályomban jól szerepelni. A lén... (2014.03.03. 09:33) Athosbá is készül 2.
  • Athosbá: Kiegészítésül egy kis videoanyag az évadzáró versenyünkről:www.minap.hu/mivid.php?ext.a38308 (2013.08.06. 16:04) Bemutatkozás

Címkék

VII. EVERLING Tavaszváró terepfutóverseny, Naplás-tó 2017

2017.03.06. 10:13 Athosbá

Vasárnap ismét versenyen voltunk egy igen népes csapattal Budapesten.
VII. EVERLING Tavaszváró terepfutóverseny, Naplás-tó
Több autóval és egy mikrobusszal utaztunk és 15 futóval képviseltük a Terepfutó Sulit.
Először a legkisebbek indultak, 1 km-es távon a Naplás-tó melletti dimbes-dombos erdőben. Itt Farkas András képviselt bennünket és a kiváló 3. helyen ért célba, nagyot hajrázva a végén.
A következő futamban a 2006-2007-es születésű futóink indultak: Kasza-Csótai Ádám, Nagy Dani, Zibrinyi Luca. Valamennyien nagyszerűen teljesítettek a népes mezőnyben. Ádám a középmezőnyben érkezett célba, míg Luca és Dani 4. helyen.
Következtek a 2004-2005-ös születésűek (2000 m-es távon), ahol Farkas Orsi, Béres Boglárka, Czinege Dávid és Kasza-Csótai Botond és Halász Ádám indult a Terepfutó Suli színeiben. Nagyon kiélezett küzdelemben hatalmas sikerek születtek: Bogi a középmezőnyben, Botond az első 10-ben érkezett célba, Ádám 7. lett, Orsi remekelt és 3. helyet szerzett, Dávid pedig megnyerte a versenyt!!! Nagyon megérdemelte ezt a győzelmet, hiszen nagyon szorgalmasan, odaadóan készül folyamatosan.
Következett a nap fő versenye az 5x2000 m-es 13 percenkénti újraindításos verseny, ahol a hazai terepfutók mellett, kenyai versenyzők is rajthoz álltak. Tőlünk Tóth Ricsi, Schein Péter(mindketten László István tanítványai), Farkas Balázs, Demeter Ambrus, Tömpe Jakab és Iván Levente indult.
Balázs sajnos sérülten versenyzett, nála csak a tisztes helytállás volt a cél és ennek messzemenőkig eleget is tett. Korosztályában (U20) a 11. helyen ért célba. Peti az elején nagy tempót diktált, sajnos a végére kissé fogyott a lendületből, de így is a nagyszerű 15. helyet szerezte meg. Szintén 15. lett a felnőttek között Tóth Ricsi. Még serdülő korú, mégis nagyszerűen szerepelt Tömpe Jakab, aki az U20-as korosztályban lett 7. Végig egyenletesen teljesítve a köröket. A két ifi versenyzőnk Ambrus és Levente szerepelt a legjobban a 20 év alattiak között. Ambrus éppen csak lemaradt a dobogóról és 4. lett az összesítésben. Iván Levente pedig megnyerte ezt a kategóriát!!! Így már 2 győzelme van a kupasorozatban. :-) A végső győzelmet a kenyai Joel Maina szerezte meg, új pályacsúccsal. A legjobb magyar a felnőttek között Pelsőczi Attila lett.
Gratulálunk minden versenyzőnek és köszönjük a szervezést Berendi Antaléknak!

Szólj hozzá!

Címkék: Terepfutás Futás Atlétika

süti beállítások módosítása