HTML

Nomád Terepfutó Suli

Elindítjuk a Nomád Terepfutó Suli blogját. Ahol aktualitások, információk lesznek a suli működéséről.

Friss topikok

  • Athosbá: @riel: Szia! PDF formátumban van. Érdekes, mert nálam megnyílik... Próbáld megnézni a facebook old... (2016.12.12. 08:18) II. Avalon-Nomád Jótékonysági Mikulás Futás
  • Athosbá: Nagyon szép volt a tegnap esti futás. Az idő kegyes volt hozzánk és a felhők is eloszlottak mikorr... (2014.11.07. 09:51) Telihold csütörtökön!
  • Athosbá: @nedus65: Köszi! Te sem tétlenkedsz ahogy látom. Igyekszem a korosztályomban jól szerepelni. A lén... (2014.03.03. 09:33) Athosbá is készül 2.
  • Athosbá: Kiegészítésül egy kis videoanyag az évadzáró versenyünkről:www.minap.hu/mivid.php?ext.a38308 (2013.08.06. 16:04) Bemutatkozás

Címkék

Zibrinyi Luca győzött Bükkszentkereszten

2017.03.16. 11:36 Athosbá

FUSS AZ ÉLETEDÉRT! XXI. KIS-DÉLI HEGYIFUTÓ (DODÓ BÁCSI EMLÉKFUTÁS)
Bükkszentkereszten 2017. március 15. szerda
Csapatunkat Zibrinyi Luca képviselte ezen a jó kis kemény terepversenyen.
Luca az 5 km-es távon indult és a hölgyek között az első helyet szerezte meg. Gratulálunk.

Szólj hozzá!

Címkék: Terepfutás Futás

Orsi újra Dortmundban futott...

2017.03.16. 11:32 Athosbá

Amíg a többség a Mezei OB-n küzdött, addig Farkas Orsi a tavalyi évhez hasonlóan ismét Dortmundban képviselt bennünket és az egész országot is egy népes csapat tagjaként. (Miskolcról az MVSI-től utazott még Fülöp Alexa és Pintér Erik is)

17155254_1453409668012187_6942863911672772828_n.jpg
Orsi az első napon káprázatos egyéni csúccsal lett 5. 800 m-en. Eredménye: 2.38.00!!! (A versenyszám győztese is egy magyar lány lett, Babinyecz Anna!!!) Orsi majdnem 10 másodpercet faragott az egyéni csúcsából. Dobogóra pedig azért nem tudott még kerülni az első napon, mivel egy évvel idősebb versenyzőkkel együtt indultak. Viszont vasárnap már csak a saját korosztályával kellett összemérnie a tudását. Ismét szépen futott, de az egyéni csúcs most elmaradt. Viszont egy szép 3. helyezés azért megérdemelten összejött.
Gratulálunk!!!
Eredmények:

orsi_dort_1.jpg

orsi_dort_2.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: Futás Atlétika

Mezei OB 2017 Kecskemét

2017.03.16. 11:20 Athosbá

Március 11-12. Igen tartalmas és mozgalmas hétvége volt.
Szombaton az MVSI futói, Magyarország Mezeifutó Bajnokságán szerepeltek több korosztályban is.
Kissé nehezítette a dolgunkat, hogy nagyon korán kellett indulni. De végül mindenki időben megérkezett Kecskemétre a verseny helyszínére. Először az újonc fiúk rajtoltak. Három kiváló atléta képviselt bennünket: Czinege Dávid, Halász Ádám (edzője Majkut Gergely), Tóth Balázs (edzője Papp János). Előzetesen úgy gondoltuk, hogy ennek a csapatnak komoly esélye van a dobogóra. Remekül sikerült a felkészülés, mindenki nagyon jó formában volt. A sport és az atlétika viszont tud meglepetésekkel szolgálni. Elég egy apró gikszer és dugába dőlnek a tervek. Sajnos Dávidnak a rajt után nemsokkal begörcsölt egy izom a bordájánál, a légzéssegítő izmok közül. Így csak jóval lassabban tudott futni, mint amire képes... Mindent megtett, ahogy a többiek is. De sajnos lecsúsztak a dobogóról. Ez van. Ilyen a versenysport. Bármi megtörténhet, nem lehet biztosra menni.
Ezután a serdülő fiúk következtek. Náluk is egy erős stabil csapat állt rajthoz. Viszont Farkas Balázs betegen érkezett. Nem volt lázas, de eléggé fájt a torka és náthás is volt. Természetesen ettől még nem fogta vissza magát és nagyon szépen lefutotta a távot. Egyszerre esett be a célba csapattársával Schein Péterrel (László István tanítványa), valamivel előttük, a 18. helyen ért célba a csapat leggyorsabbja Tömpe Jakab. Csapatban végül a szép 4. helyet szerezték meg.
Őket követte Farkas Anna, aki a junior lányok között indult. Pálházáról érkezett és még csak most ismerkedik az atlétikával, ezen belül is a mezei futással, valamint a terepfutással. Ezért tőle annyi volt az elvárás, hogy teljesítse a távot és szerezzen sok tapasztalatot. Ennek teljesen meg is felelt. Becsülettel küzdött.
Anna után az IFI fiúk következtek: Iván Levente, Demeter Ambrus, Káplár Ákos és Nagy Benjámin (ők ketten Tigyi József tanítványai). A csapatból végül folyamatosan egyenletes tempót futva Iván Levente ért először a célba, a kiváló 9. helyen. Nem sokkal mögötte Ambrus is befutott. A két sprinter fiúnak sajnos kicsit hosszú volt ez a táv, de nagyon szépen végigtolták. le a kalappal előttük. Csapatban végül a 8. helyen végeztek.
Az utolsó futam a felnőtt férfiaké volt. Itt is erős csapattal érkezett a miskolci társaság: Tugyi Levente, Tyukodi Dániel, Büki Ádám (Szász László tanítványai), Tóth Richárd (László István tanítványa) és Tóth Róbert (Papp János tanítványa). Közülük végül Tugyi levente bizonyult a leggyorsabbnak és az előkelő 13. helyen ért célba a nagyon erős mezőnyben. Viszont csapatban a remek 3. helyet sikerült megszerezniük!!!!
Gratulálunk!!!
Eredmények: https://atletika.hu/…/222-magyarorszag-mezeifuto-bajnoksaga…

Szólj hozzá!