HTML

Nomád Terepfutó Suli

Elindítjuk a Nomád Terepfutó Suli blogját. Ahol aktualitások, információk lesznek a suli működéséről.

Friss topikok

  • Mark Downhill: Gratulálok nektek csak így tovább (2023.10.09. 16:37) Rendelkezés az adó 1%-ról.
  • Athosbá: @riel: Szia! PDF formátumban van. Érdekes, mert nálam megnyílik... Próbáld megnézni a facebook old... (2016.12.12. 08:18) II. Avalon-Nomád Jótékonysági Mikulás Futás
  • Athosbá: Nagyon szép volt a tegnap esti futás. Az idő kegyes volt hozzánk és a felhők is eloszlottak mikorr... (2014.11.07. 09:51) Telihold csütörtökön!
  • Athosbá: @nedus65: Köszi! Te sem tétlenkedsz ahogy látom. Igyekszem a korosztályomban jól szerepelni. A lén... (2014.03.03. 09:33) Athosbá is készül 2.
  • Athosbá: Kiegészítésül egy kis videoanyag az évadzáró versenyünkről:www.minap.hu/mivid.php?ext.a38308 (2013.08.06. 16:04) Bemutatkozás

Címkék

Nemzetközi és hazai sikerek a hétvégén

2017.07.16. 15:09 Athosbá

Július közepén amikor a csapat nagy része nyaralását tölti, néhány aktív versenyzőnk rajthoz állt külhonban és idehaza is. Iván Levente az Eiger Trail 16 km-es távján indult Svájcban, hogy megmutassa a hegyi népeknek, Magyarországon is vannak jó hegyifutók. Bemutatkozása olyan jól sikerült, hogy egyből a korosztályos győzelem kerekedett ki belőle. A 16 km-es pályán 950 m össz emelkedést is le kellett gyűrni. A népes mezőnyben Levente óvatosan kezdett. A táv első felében volt a nagy szintemelkedés, az utolsó harmadban, már főleg meredek lejtők várták a futókat. Mivel Levi az elején nem lőtte el a puskaport, csak figyelte, hogy az elsők ne nagyon távolodjanak el tőle, így végig támadó pozícióban maradt és várta a kínálkozó alkalmat, amikor iramot válthat, jó erőben volt a táv második felére. Azért fokozatosan előzgette a mezőny előtte haladó tagjait, de fél távig a korosztályos 3. helyen haladt. Amint hullámossá vált a terep és jöttek az első lejtők, elindított egy iramváltást. Gyorsan feljebb is jött a mezőnyben, a korosztályos versenyben pedig az élre került. Ezt a vezető pozíciót már nem is engedte ki a kezéből a célig, sőt az abszolút listán is sokat javított, míg végül a 7. helyen ért célba. Ez volt Levente első olyan nagy nemzetközi versenye, amit sikerült megnyernie. A fiatal miskolci tehetségre idén még sok nagy megmérettetés vár. Reméljük motiválja ez a siker és a többi versenyen is hasonló szép eredményeket ér majd el! 

Miközben Levente Svájcban küzdött, azalatt Zibrinyi Luca (2006-os születésű kis atléta palántánk) Szentendrén, a Skanzen futáson állt rajthoz. Most a 3,5 km-es távot választotta és jó választásnak bizonyult. Kihasználva a gyorsaságát, nagy csatában gyönyörű győzelmet aratott nem csak a korosztályában, de az abszolút női mezőnyben is!!! Nagy gratulációt érdemel ez a teljesítmény!!!

Szólj hozzá!

Címkék: Terepfutás Futás

Edzőtábort szervezünk Bükkszentkereszten.

2017.07.13. 16:01 Athosbá

Elkészült az idei edzőtáborunkba meghívottak listája. Ez még változhat, a visszaigazolások függvényében. Ha lesznek akik nem tudnak eljönni, azok helyére szívesen látunk olyan érdeklődőt, aki komolyabban szeretnének foglalkozni a terepfutással. Kérnénk, hogy privát üzenetben jelezzenek vissza a meghívottak, hogy el tudnak-e jönni, kikre számíthatunk!

Bükkszentkereszti edzőtáborba(2017.08.24-27) meghívottak listája:
1. Lipták Doroti Gyarmati Dezső Á.I.
2. Ónodi Márk Gyarmati Dezső Á.I.
3. Farkas András Nomád Terepfutó Suli
4. Zibrinyi Luca Nomád Terepfutó Suli
5. Bánhegyi Brigitta Gyarmati D. Á.I.
6. Farkas Orsolya Nomád Terepfutó Suli
7. Nagy Dániel Nomád Terepfutó Suli
8. Béres Boglárka Nomád Terepfutó Suli
9. Czinege Dávid Nomád Terepfutó Suli
10. Kasza Csótai Botond MVSI Herman
11. Kasza Csótai Ádám MVSI, Kaffka
12. Németh Luca Nomád Terepfutó Suli
13. Bendicskó Laura Nomád Terepfutó Suli
14. Farkas Balázs Nomád Terepfutó Suli
15. Schein Péter Nomád Terepfutó Suli
16. Iván Levente Nomád Terepfutó Suli
17. Kohári Szabolcs Gábor Szikszó
18. Polyák Rebeka Mezőzombor
19. Gyenes Donát Jezsuita
Segítők:
Jobbágy Zoltán, Farkas Éva, Farkas Anna, Farkas István, Zámbori Anna, Bak Rita, Balogh Zsófia, Kováts Anna.

Szólj hozzá!

Címkék: Terepfutás Edzés Túrázás Atlétika

Versenyek szerte Európában Terepfutó Sulisokkal

2017.07.10. 09:20 Athosbá

Az elmúlt hétvégén ismét rengeteg esemény zajlott párhuzamosan, ahol a Terepfutó Sulisok is érdekeltek voltak, az MVSI színeiben.
Az egyik legnagyobb verseny, a Szlovéniában megrendezett U20-as Hegyifutó Európa Bajnokság volt, ahol Iván Levente (még csak 17 évesen) képviselt bennünket, a válogatott tagjaként. A nagyon erős mezőnyben és igen kemény pályán végül a 45. helyezést sikerült elérnie. Reméljük a fejlődése töretlen marad és a következő években sokat javít majd ezen a helyezésen! Rá még ebben a hónapban két nagy verseny vár: Eiger Trail Svájcban és az U20-as Hegyifutó VB Olaszországban. Szurkolunk neki!
A másik igen jelentős verseny Budapesten, a Serdülő-Újonc Atlétikai Magyar Bajnokság volt. 2 napon keresztül zajlottak a versenyek, ahol a Terepfutó Sulit 4 fiatal tehetséges futó képviselte. Czinege Dávid 1000 m akadályon és 2000 m síkfutásban indult. Neki ezek a távok elég rövidek, mert kifejezetten hosszútávos. Azért odatette magát és keményen küzdött. Végül akadályon 11. helyezést ért el, 3.32.78-as egyéni csúccsal, 2000 m-en pedig szintén 11. lett 7.07.49-es egyéni csúccsal! Dávid kifejezetten hegyi futó, neki a pályaversenyek inkább csak edzésként szolgálnak. Kitartása és szorgalma pedig példás. 

Szólj hozzá!

Címkék: Terepfutás Futás Atlétika

süti beállítások módosítása