HTML

Nomád Terepfutó Suli

Elindítjuk a Nomád Terepfutó Suli blogját. Ahol aktualitások, információk lesznek a suli működéséről.

Friss topikok

  • Athosbá: @riel: Szia! PDF formátumban van. Érdekes, mert nálam megnyílik... Próbáld megnézni a facebook old... (2016.12.12. 08:18) II. Avalon-Nomád Jótékonysági Mikulás Futás
  • Athosbá: Nagyon szép volt a tegnap esti futás. Az idő kegyes volt hozzánk és a felhők is eloszlottak mikorr... (2014.11.07. 09:51) Telihold csütörtökön!
  • Athosbá: @nedus65: Köszi! Te sem tétlenkedsz ahogy látom. Igyekszem a korosztályomban jól szerepelni. A lén... (2014.03.03. 09:33) Athosbá is készül 2.
  • Athosbá: Kiegészítésül egy kis videoanyag az évadzáró versenyünkről:www.minap.hu/mivid.php?ext.a38308 (2013.08.06. 16:04) Bemutatkozás

Címkék

Jótékonysági futóverseny a Bükkben, szeptemberben.

2017.08.03. 14:59 Athosbá

Szólj hozzá!

Címkék: Terepfutás Futás

Bükkszentkereszti edzőtáborunkhoz

2017.07.31. 14:47 Athosbá

Bükkszentkereszt Edzőtáborhoz:

 Előzetesen annyit, hogy az eddigi évekhez hasonlóan, nem csak fizikai erőpróbák várnak a résztvevőkre, hanem elég sok időt töltünk majd elméleti okítással is. Térképismeret, természetismeret, futótechnikák lejtőn és emelkedőn stb.

 További információk az utazásról és a szállásunkról: Egyeztetés alatt áll, hogy autókkal milyen módon utazunk majd Bükkszentkeresztre. Ez még azokon a szülőkön múlik, akik elkísérnék a gyereküket a táborba. A szállásunk vendégházban lesz. Külön a lányoknak és külön a fiúknak lesznek szobáik, valamint hozunk néhány sátrat, azoknak, akik inkább sátorban szeretnének aludni. Ők mindenképpen hozzanak magukkal hálózsákot és derékaljat!

Ebben az évben sajnos nem tudjuk teljesen ingyenesen összehozni a tábort. Bár pályázati pénzt is sikerült nyernünk, de így sem tudjuk teljesen nullára kihozni. Ezért egy minimális részvételi költséget kérnünk kell a résztvevő sportolóktól. (A segítőktől nem, hiszen ők dolgozni jönnek, tehát nekik nem kell befizetniük.) nem jelentős összeg, de nekünk eléggé fontos, hogy mindent meg tudjunk oldani. Tehát fejenként 2000 ft-ot kell idén beadni azoknak, akik jelezték, hogy jönnek a táborba. Várhatóan 18-fő futó és 6 fő segítő lesz.

A felszerelésről: Hozzatok magatokkal sportruházatot. Természetesen futócipőt és legalább 2 váltás futóruhát. Túrázáshoz strapabíró cipőt és hosszú nadrágot, pulóvert és esőkabátot. Elemlámpa és ha lehet akkor fejlámpa is szükséges. Lesz éjszakai túra is. Étkezést biztosítunk, de költőpénzt hozzatok magatokkal, illetve ha valaki szeretne, akkor konzervet, vagy kekszet, csokit is. Térkép a területről szintén hasznos, ahogy a tájoló is. Kullancsriasztót is érdemes bepakolni a csomagotokba. Természetesen a tisztálkodó eszközök, fogkefe, tusfürdő, törölköző se maradjon otthon. Ágyneműt biztosítunk, azt nem kell hozni, sem hálózsákot, de csak a házban alvó gyerekeknek!!! Viszont övtáska és/vagy kis hátizsák az kell.

Találkozás Bükkszentkereszten az önkormányzat vendégházában. Napsugár utca 19. augusztus 24-én délelőtt 9 órakor. Hazautazás 27-én délután 16.00-kor."

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása