HTML

Nomád Terepfutó Suli

Elindítjuk a Nomád Terepfutó Suli blogját. Ahol aktualitások, információk lesznek a suli működéséről.

Friss topikok

  • Mark Downhill: Gratulálok nektek csak így tovább (2023.10.09. 16:37) Rendelkezés az adó 1%-ról.
  • Athosbá: @riel: Szia! PDF formátumban van. Érdekes, mert nálam megnyílik... Próbáld megnézni a facebook old... (2016.12.12. 08:18) II. Avalon-Nomád Jótékonysági Mikulás Futás
  • Athosbá: Nagyon szép volt a tegnap esti futás. Az idő kegyes volt hozzánk és a felhők is eloszlottak mikorr... (2014.11.07. 09:51) Telihold csütörtökön!
  • Athosbá: @nedus65: Köszi! Te sem tétlenkedsz ahogy látom. Igyekszem a korosztályomban jól szerepelni. A lén... (2014.03.03. 09:33) Athosbá is készül 2.
  • Athosbá: Kiegészítésül egy kis videoanyag az évadzáró versenyünkről:www.minap.hu/mivid.php?ext.a38308 (2013.08.06. 16:04) Bemutatkozás

Címkék

A Magas Tátrában edzőtáboroztunk

2017.08.21. 09:32 Athosbá

Egy kicsi, de nagyon erős csapattal, augusztus 18-20-között a Magas Tátrában edzőtáboroztunk. A gyerkőcöket Athosbán kívül két kiváló tanár, illetve edző segítette: Farkas István, az ország egyik legjobb biológia-földrajz szakos tanára, aki a túrázó, hegymászó szekciót vezette és Németh Csaba akit nem kell bemutatni, mert a világ élvonalába tartozik a terep ultrafutásban és ő a nagyobbakat vitte igazi magashegyi hosszú futásokra. 

A központunk Csorba (Strba) településen volt, és egy igazi szuper helyet sikerült találnunk, ami minden igényünket kielégítette. Olcsó apartman, olcsó és nagyon minőségi étterem, gyorsan elérhető futópályák, szép kilátás és még szauna is van. https://hu.wikipedia.org/wiki/Csorba_(telep%C3%BCl%C3%A9s)

Két napon keresztül futottunk a Szlovák paradicsom és a Magas Tátra területén, kemény szintes és nagyon technikás útvonalakon. Első nap Dedinki mellett tartottunk délelőtt egy közel 10 km-es futást, majd pedig délután már a Csorba-tó partjáról indulva egy 12 km-es kört tettünk a fiatalokkal némi áfonya dézsmálással egybekötve.

Szombaton Németh Csaba, Németh Lucával és Farkas Balázzsal felfutott a Rysy csúcsára. Athosbá, Czinege Dáviddal a Poprádi-tó érintésével az Ostervára. Farkas István pedig a legfiatalabbakkal feltúrázott a Solisko csúcsára.

Vasárnap sajnos a rossz idő miatt hamarabb haza kellett utaznunk a tervezettnél...

Néhány fotó a hétvégéről:

 

Szólj hozzá!

Címkék: Terepfutás Futás Edzés Túrázás

süti beállítások módosítása