HTML

Nomád Terepfutó Suli

Elindítjuk a Nomád Terepfutó Suli blogját. Ahol aktualitások, információk lesznek a suli működéséről.

Friss topikok

  • Mark Downhill: Gratulálok nektek csak így tovább (2023.10.09. 16:37) Rendelkezés az adó 1%-ról.
  • Athosbá: @riel: Szia! PDF formátumban van. Érdekes, mert nálam megnyílik... Próbáld megnézni a facebook old... (2016.12.12. 08:18) II. Avalon-Nomád Jótékonysági Mikulás Futás
  • Athosbá: Nagyon szép volt a tegnap esti futás. Az idő kegyes volt hozzánk és a felhők is eloszlottak mikorr... (2014.11.07. 09:51) Telihold csütörtökön!
  • Athosbá: @nedus65: Köszi! Te sem tétlenkedsz ahogy látom. Igyekszem a korosztályomban jól szerepelni. A lén... (2014.03.03. 09:33) Athosbá is készül 2.
  • Athosbá: Kiegészítésül egy kis videoanyag az évadzáró versenyünkről:www.minap.hu/mivid.php?ext.a38308 (2013.08.06. 16:04) Bemutatkozás

Címkék

Pilisszentkereszt Terepfutás 2017

2017.02.21. 09:07 Athosbá

Vasárnap Pilisszentkereszten jártunk a Multinavigátor terepfutó kupasorozatának egyik állomásán. Szép napsütés és nagyon sok lelkes futó fogadott bennünket. A jeges és csúszós utak sem szegték a kedvét senkinek, hogy leküzdje az 5 km-es rövid távot, vagy a 14 km-es hosszút.

dsc04109.JPG

Mindkét futamban voltak érdekeltségeink, több korosztályban is. Előbb a hosszú távosok rajtoltak és a népes mezőnyben ott futott Németh Luca, Németh Csaba (Mammuth Team), valamint Iván Levente is. Ahogy az várható volt, nagyon erős iramban kezdett az élmezőny. Pelsőczi Attila, Varga Jozsó és Csaba is igen keményen nekiindultak a hegynek. A meredek szerpentin közepéig, még Levente is tudta tartani velük a lépést, de itt azért már kezdett leszakadni a fiatal versenyző. A sík, illetve lejtős részeknél nagyon megnehezítette a versenyzők dolgát, hogy az utak teljes szélességében jég borított mindent. Így csak óvatosan tudtak ereszkedni. Azért a rutinosabbak itt is hatalmas tempót diktáltak. Attila végig vezetve érkezett a célegyeneshez és rajt-cél győzelmet aratott. Németh Csaba csak pár perccel lemaradva érkezett az abszolút 4. és korosztályos 2. helyen. A fiatal tehetség, Iván Levente is gond nélkül teljesítette a pályát és a korosztályos első helyet megszerezve érkezett a célba. Nem sokkal mögötte befutott Németh Luca is, aki a hölgyek között az abszolút 2., míg korosztályában első lett!!!

A rövid táv (4 km) 10 perccel a nagyok után indult. Itt is sok ügyes Terepfutó Sulis volt a mezőnyben. A jeges utak azért próbára tették az egyensúlyérzéküket. A legjobb korosztályos eredményt Farkas András érte el, aki 3. lett a legfiatalabbak között. Szintén kiváló eredményt tudhat magáénak a csapat többi tagja is: Farkas Orsi 4. Zibrinyi Luca 7. helyen futott be, a 11-14 év közöttieknél. Bendicskó Laura szintén 4. lett a 15-18 év közötti kategóriában. Czinege Dávid pedig a 11-14 éves korúaknál a fiúk között lett 6. a nagyon népes és kiváló futókból álló mezőnyben. Valamennyiüknek szívből gratulálunk!

Részletes eredmények alább olvashatók:

http://www.futapest.hu/eredmeny/kereszt_e_2017.pdf

Fotók és videok a versenyről:

https://drive.google.com/open?id=0BwoR6b8mPG7dMmxLREdTamVhQVE

https://goo.gl/photos/DR3rhc618ZzJt2Bd7

https://youtu.be/HKWgoEl0qOM

 

Szólj hozzá!

Címkék: Terepfutás Futás

süti beállítások módosítása