HTML

Nomád Terepfutó Suli

Elindítjuk a Nomád Terepfutó Suli blogját. Ahol aktualitások, információk lesznek a suli működéséről.

Friss topikok

  • Athosbá: @riel: Szia! PDF formátumban van. Érdekes, mert nálam megnyílik... Próbáld megnézni a facebook old... (2016.12.12. 08:18) II. Avalon-Nomád Jótékonysági Mikulás Futás
  • Athosbá: Nagyon szép volt a tegnap esti futás. Az idő kegyes volt hozzánk és a felhők is eloszlottak mikorr... (2014.11.07. 09:51) Telihold csütörtökön!
  • Athosbá: @nedus65: Köszi! Te sem tétlenkedsz ahogy látom. Igyekszem a korosztályomban jól szerepelni. A lén... (2014.03.03. 09:33) Athosbá is készül 2.
  • Athosbá: Kiegészítésül egy kis videoanyag az évadzáró versenyünkről:www.minap.hu/mivid.php?ext.a38308 (2013.08.06. 16:04) Bemutatkozás

Címkék

28. Szarvasűzők és I. Avasi Vertikál

2018.04.10. 19:05 Athosbá

Két versenyen is szerepeltek a Terepfutó Suli tagjai a hétvégén.
Szombaton a 28. alkalommal megrendezett Szarvasűzők futóversenyen erősítettük a Vaccsuszirunáj 12 és 5 fős csapatait. A legfiatalabb tagjainktól a legvénebb Athosbáig ott virítottunk a Bükkön átvezető szakaszokon. Nagy Dani a Hardcore 5 fős csapatban volt kezdő ember és 4. helyen ért célba az Egerben belvárosában kialakított versenyközpontban. Dávid szintén ezt a csapatot segítette és a befutót teljesítette kiválóan. A legjobb 15 között ért célba.
Petya (László István tanítványa) a leggyorsabb 5 fős váltó befutója volt. Az ő remek teljesítménye is kellett, hogy a csapat megszerezze az Open kategória első helyét! Takács Bence az egyik legfiatalabb csapattagunk egy nagyon kemény végig emelkedő szakaszt teljesített és ezzel nagyon jó helyen hozta a Vaccsu második számú 12 fős csapatát. Zibi Luca és Farkas Orsi a Dream Team tagjaiként futottak 1-1 szakaszt. Mindketten 3. helyen hozták a váltót a szakaszaikon. Mindent beleadtak, a lelküket is kifutották a csapatért. Ugyanebben a váltóban futott Farkas Balázs, Iván Levi és Athosbá is. Balázs hihetetlen formában van. Megnyerte a szakaszát! Levente is a legjobb 3-ban hozta a váltót. Athosbá a befutó volt. Többet nem tudott volna kihozni abból a napból. Maxra ment, a váltó 2. helyén nem tudott sem javítani, sem rontani.  Nagyon jó hangulatú verseny volt idén is. Jövőre újra összeállunk, még ütősebben! 

 

Vasárnap a Miskolci Maraton Club szervezésében életre hívott I. Avasi Vertical futóversenyen szerepelt a csapatunk több tagja. A legfiatalabb Farkas Andristól és Erdődi Pétertől kezdve az idősebb korosztályokig. Még az előző napot éppen túlélő Athosbá is nekidurálta magát. 
A verseny egyéni indításos volt. Az Avasi Templom mellől indultak a futók és a lépcsőkön, macskaköves utakon az Avasi Kilátóba kellett feljutni. A táv csupán 800 m, viszont igen kemény emelkedőt kellett leküzdeni a célig. Ez szerencsésen sikerült is valamennyi résztvevőnek. Külön öröm, hogy a Terepfutó Sulisok ismét dobogóra állhattak szinte minden korosztályban. Az abszolút női győztes Németh Luca lett, míg a férfiaknál Farkas Balázs ért leggyorsabban a kilátóba. Illetve holtversenyben Molnár Péterrel. 
Korosztályos első helyezést ért még el Farkas Orsi, Zibi Luca 3. helyezést szerzett. Andriska 4. helyen végzett. Erdődi Peti 6-ként ért fel a célba. Schein Peti (László István tanítványa) az abszolút 3., korosztályos 2. helyet érdemelte ki. Athosbá is feljutott a kilátóig.  Korosztályos 3. helyen. 

Szólj hozzá!

Címkék: Sport Futás

A bejegyzés trackback címe:

https://terepfutosuli.blog.hu/api/trackback/id/tr6013824474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.