HTML

Nomád Terepfutó Suli

Elindítjuk a Nomád Terepfutó Suli blogját. Ahol aktualitások, információk lesznek a suli működéséről.

Friss topikok

  • Mark Downhill: Gratulálok nektek csak így tovább (2023.10.09. 16:37) Rendelkezés az adó 1%-ról.
  • Athosbá: @riel: Szia! PDF formátumban van. Érdekes, mert nálam megnyílik... Próbáld megnézni a facebook old... (2016.12.12. 08:18) II. Avalon-Nomád Jótékonysági Mikulás Futás
  • Athosbá: Nagyon szép volt a tegnap esti futás. Az idő kegyes volt hozzánk és a felhők is eloszlottak mikorr... (2014.11.07. 09:51) Telihold csütörtökön!
  • Athosbá: @nedus65: Köszi! Te sem tétlenkedsz ahogy látom. Igyekszem a korosztályomban jól szerepelni. A lén... (2014.03.03. 09:33) Athosbá is készül 2.
  • Athosbá: Kiegészítésül egy kis videoanyag az évadzáró versenyünkről:www.minap.hu/mivid.php?ext.a38308 (2013.08.06. 16:04) Bemutatkozás

Címkék

Felsőtárkány, Hegyifutó Országos Bajnokság 2017

2017.05.08. 10:21 Athosbá

Végre terepen versenyeztünk. Felsőtárkányban rendezte meg a Hosszútávú Hegyifutó OB-t az Egri Testedző Club. Kiváló időben, szép vonalvezetésű pályán. Eddig a tavaszi idényben jórészt pályán versenyeztünk, nagyon vártuk már a lehetőséget, hogy saját közegünkben is megmutassuk a tudásunkat. Elég erős csapattal érkeztünk tehát a verseny helyszínére, ahol a maratonisták már rótták a köröket. Carlos, Biga, Bacsó Bence már javában küzdött, mikor átvettük a rajtszámokat. Először a legkisebb tagunk, Farkas András rajtolt, és két tókör leküzdése után, az abszolút első helyen ért célba. Nagyon szép stílusban futott végig. Őt követték a többiek, 16 és 8 km-en. Luca Németh a 16 km-es távot választotta. És végig vezetve magabiztosan győzött a hölgyek között. 8 km-en indult a csapat legtöbb tagja. Iván Levente számára nagy volt a tét, hiszen ez a verseny egyben válogató volt a hegyifutó vb-re is. Ha nyer, már biztosan bent van a válogatottban. Ennek megfelelően nagy lendülettel kezdett és az emelkedőn az élre is állt. Ezt a pozícióját nem is engedte már át senkinek. Így elsőként ért célba!!! Őt követték a fiatalabbak Farkas Balázs még csak serdülő korú, ezért sajnos nem indulhat a vb-n. Ennek ellenére az abszolút 2. helyen érkezett célba!! Őt követte a 4. Helyen Czinege Dávid, aki óriási tehetség ebben a műfajban. Még csak újonc korosztályú. Még nála is fiatalabb Nagy Dániel, aki nem sokkal lemaradva szintén szuperül futva 6. helyen érkezett meg. Következtek a lányok, akik nagy csatát vívtak a dobogóért. Farkas Orsi most is csodálatosan futott és ezüst érmet szerzett. Zibrinyi Luca aki még nagyon fiatal, de sokat fejlődött, az abszolút 5.helyen érkezett célba. Elképesztően jók voltak a gyerekek!!! Nagy gratulációnk mindannyiuknak!

Szólj hozzá!

Címkék: Terepfutás Futás Atlétika

A bejegyzés trackback címe:

https://terepfutosuli.blog.hu/api/trackback/id/tr9312489341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása