HTML

Nomád Terepfutó Suli

Elindítjuk a Nomád Terepfutó Suli blogját. Ahol aktualitások, információk lesznek a suli működéséről.

Friss topikok

  • Mark Downhill: Gratulálok nektek csak így tovább (2023.10.09. 16:37) Rendelkezés az adó 1%-ról.
  • Athosbá: @riel: Szia! PDF formátumban van. Érdekes, mert nálam megnyílik... Próbáld megnézni a facebook old... (2016.12.12. 08:18) II. Avalon-Nomád Jótékonysági Mikulás Futás
  • Athosbá: Nagyon szép volt a tegnap esti futás. Az idő kegyes volt hozzánk és a felhők is eloszlottak mikorr... (2014.11.07. 09:51) Telihold csütörtökön!
  • Athosbá: @nedus65: Köszi! Te sem tétlenkedsz ahogy látom. Igyekszem a korosztályomban jól szerepelni. A lén... (2014.03.03. 09:33) Athosbá is készül 2.
  • Athosbá: Kiegészítésül egy kis videoanyag az évadzáró versenyünkről:www.minap.hu/mivid.php?ext.a38308 (2013.08.06. 16:04) Bemutatkozás

Címkék

Beszámolók a tél végi és kora tavaszi versenyekről

2019.03.25. 12:36 Athosbá

A fedett pályás atlétikai versenyek után ismét a szabadban folytattuk a küzdelmeket és hegyi terepeken, mezeiken vettünk részt.

Egy kis összegzés a közelmúlt eseményeiről:
Kőbányán földalatti futás és Pilisszentkereszti terep verseny

Február utolsó hétvégéjén, Pócs Levente Kőbányán futott le a föld alá :-) és elég gyorsan tette, mert 3. helyen jött ki onnan. Farkas Balázs és Iván Levente Pilisszentkereszten indultak a 14.5 km-es távon egy Futapest Klub által szervezett terep futóversenyen. Ők is edzés gyanánt érkeztek, mert legjobb edzés a verseny. Ha már ott voltak, azért a korosztályuk dobogójának első és második fokát kibérelték. :-) Balázs az abszolút 3. helyen ért célba. Olyan nevek mögött, mint a pályacsúcsot futó Szabó Sándor és az örökifjú Varga Józsi!!! Nagyon biztató a srácok javuló formája. Jöhetnek a tavaszi mezei versenyek.

Naplás tó

Szép eredmények a IX. EVERLING Tavaszváró Terep futóversenyen. Erdődi Péter, frissen felépülve egy betegségből, 6. helyen végzett 1000 m-en. Nagy Dániel sajnos szintén betegség után, hősies küzdelemben lett 4. 2 km-en. Pócs Levente egyre jobb formában van. 2 km-en a kiváló 2. helyet szerezte meg. Ezután még rajthoz állt az 5x2000 m-es szuper spint versenyen is. Ahol korosztályában az első 10 -ben végzett. Farkas Balázs már a mezei szezonra készülés jegyében, edzésből ment el a versenyre. Múlt heti Pilisszentkereszti korosztályos győzelme után Csák Tomi mögött a 2. helyen ért célba. 3 percet javított az eddigi legjobb időeredményén.

Pilisi vertikál

Kovács Máté, a Nomád Terepfutó Suli versenyzője  nemzeti ünnepünkön, március 15-én, pénteken délelőtt  Pilisszentlászlón, a Pilisi Vertikál  elnevezésű 6,5 km-es, 550 m szintkülönbséggel nehezített viadalon pályacsúccsal érdemelte ki az U14-es  korosztály aranyérmét. A 35:34 percet teljesítő versenyző több, mint 4 percet javított a régi rekordon. A csoport két fiatalabb, 2009-es születésű sportolói közül Erdődi Péter 48:45 perccel a 7., Kovács Áron pedig 51:55 perccel a 10. helyet érdemelte ki.

Vácrátót
Miközben a kisebbek a Pilisben versenyeztek, azalatt a nagyok Vácrátóton szedték a lábukat egy terepfutó versenyen. Egész ügyesen... Iván Levente nyert, Farkas Balázs második lett 12,5 km-es távon. Nagy Dániel pedig 4. az 5 km, es versenyben. Bánhidi Eszter, a Honvéd kiválosága nyert a hölgyeknél, míg Csiszár Vivien a Gyönyösiek atlétája második lett. Ők is tiszteletbeli terepfutó sulisok. :-) Hála az edzőiknek, akik elengedik őket a táborainkba!

Megyei mezei Diákolimpia
6 egyéni aranyat, 2 ezüstöt és 1 bronz érmet nyertek a Terepfutó Sulisok a ma megrendezett Megyei Mezei futó Diákolimpián! Ezen kívül több szép helyezés is született!

Akik aranyat nyertek:

Zákányi Panna, Farkas András, Farkas Balázs, Iván Levente, Nagy Dániel, Kovács Máté.

Ezüstöt nyertek:

Zibrinyi Luca, Schein Péter (László István Tanítványa), Demeter Ambrus (Diósgyőri Tájfutó Club tagja).

Bronz érmes:

Szépvölgyi Bálint.

  1. lett Pocsai Levente. Valamint további szép első 10-en belüli helyezéseket szereztek: Lövei Vanda (6), Czinege Dávid (10), Erdődi Péter (8), Újhelyi Dániel (8), Gajdócs András (10).

 

GRATULÁLUNK!!!

Szólj hozzá!

Címkék: Terepfutás Sport Futás Atlétika

A bejegyzés trackback címe:

https://terepfutosuli.blog.hu/api/trackback/id/tr7514715211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása