HTML

Nomád Terepfutó Suli

Elindítjuk a Nomád Terepfutó Suli blogját. Ahol aktualitások, információk lesznek a suli működéséről.

Friss topikok

  • Mark Downhill: Gratulálok nektek csak így tovább (2023.10.09. 16:37) Rendelkezés az adó 1%-ról.
  • Athosbá: @riel: Szia! PDF formátumban van. Érdekes, mert nálam megnyílik... Próbáld megnézni a facebook old... (2016.12.12. 08:18) II. Avalon-Nomád Jótékonysági Mikulás Futás
  • Athosbá: Nagyon szép volt a tegnap esti futás. Az idő kegyes volt hozzánk és a felhők is eloszlottak mikorr... (2014.11.07. 09:51) Telihold csütörtökön!
  • Athosbá: @nedus65: Köszi! Te sem tétlenkedsz ahogy látom. Igyekszem a korosztályomban jól szerepelni. A lén... (2014.03.03. 09:33) Athosbá is készül 2.
  • Athosbá: Kiegészítésül egy kis videoanyag az évadzáró versenyünkről:www.minap.hu/mivid.php?ext.a38308 (2013.08.06. 16:04) Bemutatkozás

Címkék

Nyári Edzőtábor Bükkszentkereszten 2019 augusztus

2019.08.12. 10:58 Athosbá

Idén nyáron ismételten megszervezzük a szokásos nyári edzőtáborunkat Bükkszentkereszten, a versenyzőinknek és a Görömbölyi terepfutó diákbajnokság kategória győzteseinek (valamint azoknak az atlétáknak, akik jelezték, hogy szeretnének eljönni).

Néhány információ:

 Előzetesen annyit, hogy az eddigi évekhez hasonlóan, újra lesznek előadások, vetítések is az edzések mellett, valamint sok-sok játék, esti túra, fejlámpás futás és tábortűz...

Találkozás Bükkszentkereszten az önkormányzat vendégházában. Napsugár utca 19. augusztus 17-án délelőtt 9 órakor. Hazautazás 20-án délután 16.00-kor." (akik szeretnének, indulhatnak majd 19-én egy jótékonysági futáson Lillafüreden. Kalandos Kilométerek elnevezésű jótékonysági futáson. Letúrázunk majd a táborból, aki szeretne a helyszínen benevez, a verseny végén visszatúrázunk a táborba ebédelni.)

 További információk az utazásról és a szállásunkról: Egyeztetés alatt áll, hogy autókkal milyen módon utazunk majd Bükkszentkeresztre. Ez még azokon a szülőkön múlik, akik elkísérnék a gyereküket a táborba. A szállásunk vendégházban lesz. Külön a lányoknak és külön a fiúknak lesznek szobáik, valamint hozunk néhány sátrat, azoknak, akik inkább sátorban szeretnének aludni. Ők mindenképpen hozzanak magukkal hálózsákot és derékaljat! Mindenképpen szükséges lesz a sátrazás, mivel olyan sokan jelezték jöttüket (24-en), hogy csak így tudjuk megoldani az elhelyezést. 

Ebben az évben sajnos nem sikerült ingyenesen összehozni a tábort. Így idén önköltségesen tudunk részt venni a táborban. Amit fizetniük kell, nem jelentős összeg, de nekünk eléggé fontos, hogy mindent meg tudjunk oldani. Tehát fejenként 10000 ft-ot kell idén beadni azoknak akik jelezték, hogy jönnek a táborba. Várhatóan 24-fő futó és 2 fő segítő lesz.

A felszerelésről: Hozzatok magatokkal sportruházatot. Természetesen futócipőt és legalább 3 váltás futóruhát. Túrázáshoz strapabíró cipőt és hosszú nadrágot, pulóvert és esőkabátot. Elemlámpa és ha lehet akkor fejlámpa is szükséges. Lesz éjszakai túra is. Étkezést biztosítunk, de költőpénzt hozzatok magatokkal, illetve ha valaki szeretne, akkor konzervet, vagy kekszet, csokit is. (Ha tudnak a szülők valamilyen módon hozzájárulni az étkezéshez, azt nagyon megköszönjük. Ahogy az elmúlt években is minden alkalommal nagyon jól jött, hogy néhányan tudtak hozni gyümölcsöket, sütiket, szörpöket, stb.)Térkép a területről szintén hasznos, ahogy a tájoló is. Kullancsriasztót is érdemes bepakolni a csomagotokba. Természetesen a tisztálkodó eszközök, fogkefe, tusfürdő, törölköző se maradjon otthon. Ágyneműt biztosítunk, azt nem kell hozni, sem hálózsákot, de csak a házban alvó gyerekeknek!!! Viszont övtáska és/vagy kis hátizsák az kell.

Hamarosan találkozunk!

 

Szólj hozzá!

Címkék: Terepfutás Természet Futás Alapítvány Túrázás

A bejegyzés trackback címe:

https://terepfutosuli.blog.hu/api/trackback/id/tr9015005858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása