HTML

Nomád Terepfutó Suli

Elindítjuk a Nomád Terepfutó Suli blogját. Ahol aktualitások, információk lesznek a suli működéséről.

Friss topikok

  • Mark Downhill: Gratulálok nektek csak így tovább (2023.10.09. 16:37) Rendelkezés az adó 1%-ról.
  • Athosbá: @riel: Szia! PDF formátumban van. Érdekes, mert nálam megnyílik... Próbáld megnézni a facebook old... (2016.12.12. 08:18) II. Avalon-Nomád Jótékonysági Mikulás Futás
  • Athosbá: Nagyon szép volt a tegnap esti futás. Az idő kegyes volt hozzánk és a felhők is eloszlottak mikorr... (2014.11.07. 09:51) Telihold csütörtökön!
  • Athosbá: @nedus65: Köszi! Te sem tétlenkedsz ahogy látom. Igyekszem a korosztályomban jól szerepelni. A lén... (2014.03.03. 09:33) Athosbá is készül 2.
  • Athosbá: Kiegészítésül egy kis videoanyag az évadzáró versenyünkről:www.minap.hu/mivid.php?ext.a38308 (2013.08.06. 16:04) Bemutatkozás

Címkék

Mezei versenyek és Barlangfürdő Trail, na meg egy kis duatlon

2019.10.28. 12:04 Athosbá

Október végén, igazi nyárias időben de színes lombok között versenyezhettünk szerte az országban. A derékhad Nemesvámos mellett a Mezei Liga 2. fordulóján vett részt. Itt volt az ország fiatal hosszútávfutóinak színe java. Remek hangulat és érdekes, sok kanyarral és akadállyal tarkított pálya várt ránk. Zibrinyi Luca és Lövei Vanda rajtoltak először és 3 km, vagyis 3 kör várt rájuk a római korból származó romok között kijelölt pályán. Mindketten kiválóan futottak és a középmezőnyben értek célba. Luca 16. lett, Vanda 20. Mindketten kis serdülők, tehát idősebbekkel is meg kellett küzdeniük. Őket követték az újonc és serdülő fiúk, akikre már 4 km várt. 4 tehetséges futónk vett részt a versenyben. Nagy Dániel sajnos beteg lett és igen megszenvedte a futást, de nem adta fel. Végig tolta ahogy csak bírta. Végül 28. lett. Csoma Dávid jól kezdett, de a sok kanyar most kifogott rajta és 17. helyen zárt. Pocsai Levente aki még csak 2007-es, tehát 3 évvel idősebbek ellen is versenyzett, hihetetlen okos és bátor futással 13. helyen zárt. Sőt, ha a ligát nézzük 11. helyen ért célba. Kovács Máté hosszú sérülésből visszatérve még messze volt a jó formájától, így is kiválóan teljesített és a ligát tekintve 7. helyen végzett. Az ifi lányok is 4 km-t teljesítettek és Petró Réka képviselt bennünket a futamban. Gyomorproblémái miatt nem tudott maximumot nyújtani, de becsülettel küzdött és végül 21. helyen végzett. Az ifi fiúknál Szépvölgyi Bálint képviselt bennünket. Nagyon sokat fejlődött az utóbbi időben és végre tényleg kifutotta magát. Nagy hajrával érkezett célba a 11. helyen. Összevont mezőnyök indultak a junioroknál és a felnőtteknél. A hölgyeknek 5 km-t kellett futniuk. Rokonay Szonja a juniorok versenyében 11. lett. Míg az egyre jobb formába lendülő és a Hegyifutó Világbajnokságra készülő Zákányi Panna a felnőtt nők között 6. helyen zárt. A férfiaknál 7 km volt a táv. Farkas Balázs a juniorok között a kiváló 4. helyet szerezte meg. Iván Levente sérült bokája miatt lelassult az utolsó körre, de egy nagy hajrára még maradt ereje így is. A felnőttek között végül 10. lett.


Eközben Takács Bence(2006) az elsőként megrendezésre került Barlangfürdő Trail terepfutó versenyen szerepelt a 11 km-es távon és lett a 30 alattiak között 5.!!!! 1.02-es idővel teljesítve a távot. (Előző nap nagyon sokat segített a pálya kijelölésében is.)
Vasárnap a kicsik versenyeztek Kazincbarcikán, a Sport XXI-es mezeifutó versenyen. U11 és U13-as korosztályokban.
Az alábbi kis ügyes futók szerepeltek a csapatokban tőlünk:
Herczeg Áron (2009), Kovács Áron(2009)
Furman Csanád (2010) és Nimród (2011). Simon Csilla, Király Csenge Zsófia Béres Vanda.
Herczeg Áron egyéniben aranyérmet szerzett és csapatban is elsők lettek! Kovács Áron egyéniben 7. lett és tagja volt a győztes csapatnak! A kicsik az ezüstérmes csapat tagjai voltak! Simon Csilla egyéniben 2. lett! Zsófi pedig 4. Béres Vanda egyéniben 8. lett, és a gyöztes csapat tagja volt.
Schein Péter a Duathlon Diákolimpián versenyzett és a Földes Ferenc Gimnázium csapatával 3. helyen végeztek. Egyéniben 7. lett!
Gratulálok mindenkinek. Ismét nagyon szép hétvégét tudhatunk magunk mögött! Büszke vagyok rátok!!!

Szólj hozzá!

Címkék: Terepfutás Sport Futás Atlétika

A bejegyzés trackback címe:

https://terepfutosuli.blog.hu/api/trackback/id/tr4915268312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása