HTML

Nomád Terepfutó Suli

Elindítjuk a Nomád Terepfutó Suli blogját. Ahol aktualitások, információk lesznek a suli működéséről.

Friss topikok

  • Mark Downhill: Gratulálok nektek csak így tovább (2023.10.09. 16:37) Rendelkezés az adó 1%-ról.
  • Athosbá: @riel: Szia! PDF formátumban van. Érdekes, mert nálam megnyílik... Próbáld megnézni a facebook old... (2016.12.12. 08:18) II. Avalon-Nomád Jótékonysági Mikulás Futás
  • Athosbá: Nagyon szép volt a tegnap esti futás. Az idő kegyes volt hozzánk és a felhők is eloszlottak mikorr... (2014.11.07. 09:51) Telihold csütörtökön!
  • Athosbá: @nedus65: Köszi! Te sem tétlenkedsz ahogy látom. Igyekszem a korosztályomban jól szerepelni. A lén... (2014.03.03. 09:33) Athosbá is készül 2.
  • Athosbá: Kiegészítésül egy kis videoanyag az évadzáró versenyünkről:www.minap.hu/mivid.php?ext.a38308 (2013.08.06. 16:04) Bemutatkozás

Címkék

Fiataljaink a Skyrunning Youth Cup-on jártak

2021.09.02. 11:22 Athosbá

Fogadjátok szeretettel a Iván Levente beszámolóját, a júliusi Skyrunning Youth Cup-ról.
2021 július 27.-én kora este indult el a magyar delegáció az Olaszországban megrendezésre került ifjúsági és utánpótlás Sky Running világbajnokságra. A 8 fős csapatot 5 miskolci atléta erősítette: Kovács Máté, Rokonay Szonja, Farkas Balázs, Németh Luca és Iván Levente. Utóbbi három versenyző korábban már kétszer is helyet kapott az MSTSZ válogatott keretében, míg Máté és Szonja számára ez volt az első Sky VB.
Az utazás Luca esetében repülővel egyénileg, a többiek esetében egy 9 személyes mikrobusszal történt, a két csapatvezető Oszacki Géza és Oszaczki-Vidóczky Katalin jóvoltából.
A kora esti indulást követően, az éjszakát és a másnap délelőttöt autóban töltötte a csapat, majd néhány órás pihenőt tartva barangoltak egyet Ancona ókori múltú kikötővárosában. Az utazásban elgémberedett lábak felfrissítése jegyében, a délutánt egy kellemes tengerparton töltötték.
Aznap esti szálláshelyük elfoglalását követően, átmozgató futással és pizzázással zárták a napot.
Másnap az utolsó kilométerek megtétele után, délben érkeztek a versenynek helyet adó Gran Sasso területére Fonte Cerreto településre, és egy kiadós ebéd után elindultak pályabejárásra.

Szólj hozzá!

Címkék: Terepfutás Természet Futás

süti beállítások módosítása